Vanaf 75€ halve verzendkost, vanaf 150€ gratis verzending! K-Deetje betaalt jouw verzendkost vanaf 150€. Vanaf 75€ betaalt K-Deetje de helft van uw verzendkost!

10 tips voor een schoencadeautje

10 tips voor een schoencadeautje

De Sint is ondertussen in het land en in vele huizen worden brieven geschreven, tekeningen gemaakt én schoentjes gezet. Dat laatste is natuurlijk het top moment voor kinderen, Sinterklaas en Piet die de wensen komt ophalen. Een moment met best wel wat spanning.... want zou er de volgende ochtend iets in de schoen zitten of niet?

Het ene gezin kiest ervoor om enkel aan de vooravond van de grote dag de schoen te plaatsen, het andere gezin laat de schoen vroeger plaatsen zodat Sint en Piet nog voldoende tijd hebben om alle spullen (lees: wensen) bij elkaar te zoeken. 

Ideaal daarvoor, zijn de schoencadeautjes! Een klein cadeautje die al achtergelaten wordt door Sint en Piet als dank of ruil voor de brieven. Daarom deze blog met 10 tips voor leuke, budgetvriendelijke en toch duurzame, schoencadeautjes!

Schoencadeautjes voor Sinterklaas

1. Houten dieren

De dieren van Tender Leaf Toys kan je zowel in set, als per stuk kopen. Heel handig wanneer je in elke schoen één diertje wenst te stoppen. Misschien heb je er maar ééntje nodig, of misschien wel zes... :)

2. Tandendoosje

Komt de tandenwissel eraan voor jouw kiddo? Dan is een tandendoosje een leuk cadeautje om al in huis te hebben.

3. Kitpas Badkrijtjes

Tekenen in bad, hoe tof is dat niet! Met de badkrijtjes van Kitpas maak je mooie en kleurrijke tekeningen op de badrand, die je nadien gewoon weer kan afvegen. Baden en spelen in één.

4. Auto's

Een auto van Candylab is perfect als klein cadeautje om elke kleine speelwereld aan te vullen. Het is eenvoudig geïntroduceerd bij het reeds aanwezige speelgoed. 

5. Open ended play

Een doosje Grapat sticks, brots of nins kan je gemakkelijk verdelen over meerdere schoentjes. Met een leuke briefje erbij wordt het misschien wel een krachtvriendje? Dit deden we voor weekend van de klant en viel heel goed in de smaak bij zowel kind als ouder ;)

6. Plasticine

Een potje plasticine, leuk op zich of combineer het met takjes/stenen/kosteloos materiaal/diamanten... om te gaan creëren. Een favoriet spel van vele kinderen.

7. Maileg

Een muizenfan in huis? Een nieuwe outfit voor de muisjes zal zeker in de smaak vallen! Tover je muisje om in een prinses of misschien wel klaar voor bed in een schattige pyjama.

8. Scrunchie

Oudere kinderen? Lange haren? Een scrunchie is een leuk en nuttig cadeautje! Met deze van Imruby heb je meteen Belgische makelij in huis. 

9. Stockmar

Met de krijtjes of wasblokken van Stockmar maak je tekeningen in de mooiste kleuren. 

10. Wilma's wondere wereld

Wilma Wonder. Laat dit een belletje rinkelen? Het bekende kinderpersonage van Hanne Luyten en Noëmi Willemen. Naast Wilma, vind je in dit knipboek 'Wilma's wondere wereld' ook al haar vrienden om mee te spelen. Maar eerst wat knipwerk voor de boeg ;)

 

Geïnspireerd geraakt? Ga op ontdekking in onze webshop of volg K-Deetje via sociale media voor meer ideetjes en tips. Klik hier voor Instagram en hier voor Facebook

Laat een reactie achter

Terug naar boven